Ledelses coaching

Vi tilbyder ledercoaching-forløb, der hjælper til at tackle udfordringer og bringe dit fulde potentiale i spil. Desuden faciliterer vi ledernetværk og konferencer, hvor nøgleordet er involvering og energi.

ydelse uddannelse billede
Arrow Icon
ydelse uddannelse billede

Coaching – en gamechanger eller en lifechanger?

Én-til-en coaching

Indhold

Både den talentfulde sportsudøver og den erfarne leder har brug for coaching til at udvikle sig. Fordi kravene til dig ændrer sig, udfordringerne forandres og ambitionerne øges.

Gennem et coachingforløb kan vi fx hjælpe dig med at du bliver styrket i dine valg, får større gennemslagskraft i dit lederskab, får hjælp til at ændre perspektiv, større arbejdsglæde eller sætte nye mål.

SaraØllgaard certificeret Co-Active coach og Teamcoach, og har mange års erfaring med at udfordre ledere til at bliver endnu bedre udgaver af sig selv – at bære sig selv dygtigt – også til glæde for medarbejdere og omverdenen.

Vi træner også ledere i det coachende lederskab.

ydelse uddannelse billede
Arrow Icon
Facilitering af netværk billede

Facilitering af netværk

Ønsker du at udvikle dit lederskab gennem sparring med andre ledere?

Indhold

Vi leder og faciliterer flere ledernetværk, som er designet så der er et inspirationsoplæg omkring et aktuelt eller ønsket ledelsestema. Efter oplægget faciliterer vi, at deltagerne drøfter, sparrer og reflekterer over temaet, og kobler det til egen virkelighed. Herved opdager de ofte oplever, at mange deler samme problemstilling, hvilket gør sparring ekstrem værdifuld.

Målet er, at alle går fagligt og personligt berigede for møderne – og med mere energi, når de går, end da de kom. Det lykkes vi faktisk med hver gang fordi lederne får tid til at tale samen og sparre med hinanden omkring aktuelle problemstillinger.

Facilitering af netværk billede
Arrow Icon
Konference om bæredygtig ledelse

Facilitering af konferencer

Mangler I en facilitator til en workshop, eller en konferencier til en konference?

Indhold

Til jeres møde, workshop eller konference, kan I forvente involverende indspark og øvelser, som gør oplevelsen mindeværdig. Det er ikke det der bliver sagt fra talerstolen, som folk husker. Men de relationer og samtaler, der opstår på tværs, der er afgørende for hvor berigende og mindeværdig konferencen bliver.

Kunne du tænke dig at gøre dit arrangement ekstraordinært?

Konference om bæredygtig ledelse

"Hver gang jeg har haft coaching med Sara, har jeg følelsen af at være blevet knivskarp på mine prioriteter og være mere fokuseret. Uanset om det er konkrete udfordringer eller mere uklare problemstillinger, så udfordrer og hjælper Sara med at skabe retning og motivere til handling. Sara er en uvurderlig hjælp når du besidder et stort ansvar."

"Jeg har oplevet Sara som facilitator, underviser, coach og ikke mindst som inspirator, og jeg har nydt det hele. Sara er møder personer hvor de/vi er, lytter, vejleder, giver plads ... - alt med et smil og en fantastisk energi. Man mærker tydeligt at hun brænder for det hun laver, og det smitter."

Vil du styrke ansvarligheden i din virksomhed, dit lederskab og overfor dig selv?