Bæredygtig ledelse uddannelse og kurser

Vi underviser og træner ledere i at bære sig selv og deres virksomheder dygtigt. Det gør vi på vores ét-årige lederudviklingsprogram ”Akademiet for Signaturpræstationer”, på MBA og MiniMBA , samt på vores kursusforløb i Det faciliterende lederskab.

SaraØllgaard prækvalificeret leverandør til SMV:PRO virksomhedsprogrammet, som giver mulighed for at tilbyde strategi- og kompetenceudvikling til 50%.

Signatur kompasset model
Arrow Icon
Signatur kompasset model

Akademiet for Signaturpræstationer

En lederuddannelse der har fokus på udvikling af dit personlige lederskab.
NB: HOLD 8 STARTER JUNI '24

Indhold

Akadamiet for Signaturpræstationer er et intensivt program, som sætter dig i stand til indfri dit lederpotentiale med udgangspunkt i hvem du er, og hvad du drømmer om.

Modulerne tager afsæt i de fem præstationspsykologiske færdigheder, der skal til, for at du kan sætte handling bag det du sætter dig for: Drømmen, Energien, Mindset, Fokus og Selvtillid.

Programmet er en kombination af teori, som vi kobler til praksis. På de 13 moduldage - som strækker sig over 1 år - kan du forvente, at vi aktivt bruger naturen og øvelser der udfordrer og understøtter læringspointerne.

Mellem hvert modul arbejder du med at implementere din viden - til glæde for din egen og din virksomheds udvikling. Til det får du bl.a. støtte fra din læringsgruppe og din coach.

Signatur kompasset model

"Det har været en gamechanger for mig, min familie og min virksomhed"

"Jeg kan nu præstere på en
helt anden måde, og niveau, end jeg har kunnet før”

Undervisningen kommer helt ind under huden og
forankres i mine intuitive handlinger

MBA billede
Arrow Icon
MBA billede

MBA og MiniMBA i bæredygtighed

Få de nyeste trends og begreber indenfor bæredygtighed og formålsdrevet lederskab

Indhold

SaraØllgaard underviser hos Business Institute i Ålborg i MBA’en ”Corporate Sustainability” i fagene ”Sustainability Perspective” og ”Purpose-driven Leadership”.

Uddannelsen er målrettet ledere, der vil udvikle sig i rollen som visionære ledere, og forstå hvordan de skaber produkter og services der tilgodeser og skaber værdi med bæredygtige dagsorden som med-spiller.

Desuden underviser Sara i faget ”Coorporate Sustainability” på MiniMBA'en i hhv. Århus og Kbh.

MBA Billede

"Sara er en inspirerende og dygtig underviser, som på en medrivende måde motiverer og engagerer sine kursister. Hendes formidling giver en dybere forståelse af bæredygtig ledelse og giver os værdifulde redskaber og praktiske færdigheder til at tackle bæredygtighedens udfordringer."

"Sara Øllgaard undervisning i “The Sustainability Perspective” var enestående. Hendes dygtighed til at formidle komplekse ideer klart og hendes engagement med deltagerne gjorde undervisningen både indsigtsfuld og inspirerende. En sand mester i sit felt!"

Facilitering af bæredeygtig ledelses foredrag
Arrow Icon
Facilitering af bæredeygtig ledelses foredrag

Det faciliterende lederskab

I samarbejde med Lindeblad laver jeg kurser og interne undervisningsforløb i det faciliterende og aktive lederskab som vi kalder ”Aktiv læring”.

Indhold

Workshoppene er for alle konsulenter og ledere, der ønsker værktøjskassen fyldt op med øvelser, der kan være med til at skabe øget engagement og energi i møder, og dermed få større effekt af møderne.

Vi holder både åbne og lukkede kurser. Kunne du tænke dig at høre mere?

Facilitering af bæredeygtig ledelses foredrag

Vil du styrke ansvarligheden i din virksomhed, dit lederskab og overfor dig selv?